Reformes

PROJECTES DE REFORMA

Ens els darrers anys ens havíem trobat amb clients (que ens havien comprat una finca) que necessitaven fer alguna renovació al bany, o fer una piscina al jardí de la casa, … i ens venien a demanar consell, ja que al ser estrangers en la majora dels casos, no sabien on adreçar-se, on trobar industrials que els hi poguessin fer la reforma en concret.

Això ens va fer plantejar la opció de gestionar els projectes de reforma que necessitessin des del minut zero. Aconsellar sobre la millor opció a fer, sobre els materials adients en cada cas, contactar amb els industrials corresponents i sobretot mirar de que els treballs fossin realitzats dins els terminis demanats.

Mentre el nou propietari és a casa seva, a l’estranger per exemple, anem portant el control de l’obra resolent els dubtes que van sorgint, tramitem tota la documentació necessària amb l’Ajuntament (llicència d’obres, pagament de les respectives taxes, …) i  anem fent fotografies i enviant-les al propietari per tal que vagi veient la evolució de la reforma…
La nostra intenció és facilitar un procés de reforma aconseguint el que el client volia des d’un inici.

Reforma integral d'una casa dins del casc antic de l'Escala

Aquest va ser un projecte fet amb molta il·lusió ja que els nous propietaris tenien les idees força clares del que volien com a resultat i això facilita molt les coses.

Es van tirar parets a terra per obrir espais tal i com van demanar els propietaris. Quedant peces molt àmplies ideals per estar tota la família durant les seves vacances.

Es van canviar totes les instal·lacions de llum i aigua.

Es van posar terres nous buscant un material modern amb l’encant dels materials de tota la vida.

La cuina es va fer tota nova. El bon gust dels propietaris es nota en els detalls dels mobles triats, el treballador, … Van voler mantenir el moble cantoner que estava encastat a la paret per no perdre l’atmosfera d’una cuina típica de casa de poble.

S’han conservat les antigues portes de la casa donant-les una mà de pintura i han quedat realment bé.

Jugant amb mobles reciclats i pintats pels mateixos propietaris, amb làmpares originals i amb els materials utilitzats a la reforma creiem que ha quedat espectacular.

Cliqueu sobre les fotografies per veure-les grans.

Construcció d'una piscina, tanca exterior i ampliació de terrassa.

Els clients que ens van comprar aquesta casa a Punta Montgó volien adquirir una finca amb alguns anys, amb solera i així poder fer-hi les reformes adients per fer-se-la al seu gust.

Hem començat per la part exterior per poder-la gaudir als estius deixant la part de dins (perfectament habitable) per més endavant.

Ha estat un projecte molt bonic arquitectònicament parlant i amb la tria de materials totalment acertats ha quedat espectacular.

Cliqueu sobre les fotografies per veure-les grans.

Reforma interior d’una casa unifamiliar

Quan els clients van comprar la casa van decidir, abans d’engrescar-se a cap obra interior, passar un parell d’estius a la finca per veure les necessitats que tenien, les mancances, … Van ser intel·ligents a l’hora de descobrir el que calia canviar pel seu estil de vida.

Després de vàries reunions i trobades in situ a la casa, es va decidir trencar varies peces de la zona de dia per unificar-les en una sola. Una gran zona d’estar, menjador i cuina, on es fa la vida familiar el dia a dia.

Es va obrir una gran porta corredissa per accedir a la zona de barbacoa que hi havia a la part posterior de la casa per facilitar-ne l’accés ja que a l’estiu és on hi feien pràcticament tots els àpats.

Una gran cuina moderna amb tots els electrodomèstics necessaris per una família a la que li encanta cuinar i gaudir dels menjars tots junts. Es va donar un toc de tradicionalitat amb els materials escollits tant al terra (peces de gran format d’un color molt neutre) i als frontals de la cuina (es va dubtar molt arribant a l’encert de posar-hi gres que imita el material hidràulic que es posava tant fa molts anys donant el toc de gràcia a la peça).

Es volia donar un aire fresc a la casa i es va decidir aprofitar les portes de fusta que hi havia pintant-les totes d’un blanc espectacular donant molta amplitud a les peces. El mateix es va fer amb els armaris i creiem que s’ha encertat del tot ja que les habitacions es veuen més àmplies.

Es van fer els banys nous. Del wc d’origen i el rentador minúscul que hi havia, se n’ha fet un bany amb plat de dutxa i espai per la rentadora amb un accés a la terrassa posterior on hi ha l’estenedor.

A l’altre bany s’ha substituït la banyera existent per un ampli plat de dutxa de resina que dona molta més practicitat. Els materials escollits pels revestiments donen un toc de sofisticació als banys.

S’ha canviat gran part de la instal·lació elèctrica, la d’aigua s’ha fet tota nova i s’ha ampliat la calefacció a tota la casa.

Creiem que ha quedat preciosa i que els clients estaran molt contents del resultat.

Cliqueu sobre les fotografies per veure-les més grans.